Restaurant AlleVilHaPalle

Professionelt Producerede Fødevarer – Bæredygtighed & Kvalitet i Fokus


Alle vores produkter i restauranten er omhyggeligt fremstillet med de bedste råvarer, udvalgt for deres høje kvalitet og friske smag. Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og arbejder aktivt for at minimere vores miljøpåvirkning ved at anvende og samle sæsonens danske råvarer, hvor det er muligt.


Vores tilgang er bæredygtig og ansvarligt – vi arbejder med  kødprodukter, der går hånd i hånd sammen med miljøet, samfundet og vores egen samvittighed.

Der kommer løbenden nye produkter, så kik gerne herinde en anden gang, så har vi måske det du søger. Og er du tidligere gæst hvor vi har serveret og du har fået noget du gerne vil have mere af, så tøv ikke med at kontaktet os.


Gør en forskel med din bestilling – vælg kvalitetsfødevarer, der er godt for både dig og planeten.

Kød og pølser direkte til døren

Levering  torsdag mellem 14-16


Leveringspris i hele trekant området. 

Kun 109,-
Ved køb for over 500 kr. gratis levering

Ved levering af større mængder eller uden for trekantområdet. Så kan levering godt finde sted.

For pris kontakt mig

Kød og stegemetoder

Vi køre sous vide tema og det er derfor mulig at få både kalvesteg eller Krondyrkølle direkte klargjort til stegning og med vejledning på stegningen. Hvis du ikke selv har en soud vide maskine, så er det muligt at leje en med, så denne fantastiske stegemetode kan prøves derhjemme, uden du selv skal ud og købe alt udstyret. 

Hvad og hvorfor sous vide?

Sous vide stegning er en metode, hvor man tilbereder mad ved at vakuumpakke det og derefter tilberede det i et vandbad ved en præcis og lav temperatur i længere tid. Processen afsluttes med en kort, intens stegning på en varm pande eller grill for at give retten en lækker, sprød overflade.

Sous vide sikrer, at maden bliver tilberedt jævnt og præcist, hvilket betyder, at du opnår den ønskede tekstur og saftighed. Det er en ideel metode til at tilberede kød, fisk og grøntsager, da man undgår at overkoge og sikre en perfekt resultat hver gang.


Prøv det hjem hos dig selv!!

Hos os kan du prøve denne fantastisk tilberedningsmetode, før du går ud og køber udstyret. 
LEJ EN SOUS VIDE MASKINER  MED VED KØB AF KØD TIL KUN 150 KR (Torsdag-Mandag)



Kalvesteg klargjordt til sous vide

Nok til 3-4 personer(ca 1100 g)       189,-

Nok til 4-7  personer(ca 1800 g)     245,-

Nok til 7-10 personer(ca 2200 g)   299,-

Krondyr kølle klargjordt til sous vide

Nok til 3-4 personer(ca 1100 g)       219,-

Nok til 4-7  personer(ca 1800 g)    265,-

Nok til 7-10 personer(ca 2200 g)    325,-

Leje af sous vide stav

Pølser 

Ved levering af større mængder eller uden for trekantområdet. Så kan levering godt finde sted.

For pris kontakt mig

Leveringspris i hele trekant området. 

Kun 109,-

Levering  torsdag og fredage mellem 14-16


Håndrørt Medister pølse med frisk citron timian

3-4 personer(ca 1100 g)                  139,-

4-7 personer(ca 1800 g)                   189,-

8-10 personer(ca 2400 g)               219,-

Ole Theatrup Pølsen (Chili/ost)

Pr stk. (ca 110 g)                  17,-

4 stk (ca 440 g)                   60,-

10 stk (ca 1100 g)               125,-

20 stk (ca 2200 g)               240,-

Frankfurter

Pr stk. (ca 110 g)                  17,-

4 stk (ca 440 g)                   60,-

10 stk (ca 1100 g)               125,-

20 stk (ca 2200 g)               240,-

Grill medister

Pr stk. (ca 110 g)                  17,-

4 stk (ca 440 g)                   60,-

10 stk (ca 1100 g)               125,-

20 stk (ca 2200 g)               240,-

Dessert, kage og sødt

Rigtig isbombe med fløde 

Jeg har lavet isbomber med de sidste brombær jeg fik samlet i november: og jeg har lavet en med hindbær:
Vaniljeisen og sorbeten består af håndværk og ingen tilsætningsstoffer. Isen er lavet med friske råvare og kun de naturlige ingredienser.

Nok til 3-4 personer(lille)       225,-

Nok til 4-7  personer(mellem)     255,-

Nok til 7-10 personer(stor)   295,-

Kransekage og sødt til kaffen

Hjemmelavet kransekage stykker og chokolade 

Link til Smiley ordningen fra fødevarestyrelsen