Alt i event og catering fra 2-1000 personer
AlleVilHaPalle
TLF: 42225599
CVR : 41579196
Velkommen til
Da mit koncpet i min virksomhed er at gøre jeres fest eller begivenhed til det i gerne vil have, varierer prisen en del alt efter opgavens art.
Jeg har her forsøgt at give et indblik i hvad de forskellige opgaver kan koste. Men som udganspunkt så kontakt mig og vi kan sammen finde en løsning på jeres fest.
Jeg er en enkelmandsvirksomhed og da hele mit koncept er at hjælpe jer med at skabe jeres fest, kan det være svært at give en helt præcis pris på hvad det koster før vi har haft en snak om hvad i ønsker at spise og hvad jeg skal hjælpe med.
Der er mange faktore der skal tages højde for. Bl.a transport, hvad jeg skal lave på dage, om stedet har et professionel køkken eller om der kun er anretter køkken, om det er mig der stiller med serveringspersonele, forberedelsetid osv osv.
Menu til Søren og Lisbets Bryllup
Reception:
Små sprøde kurve med hønsesalat
Lakseruller med spinat
Små sandwich med antipasta
Frugtfad
Forret:
Rejecocktail uden for meget mormor med hjemmebagt bondebrød og smør
Hovedret:
Langtids sous vide stegt kalvesteg med kartoffelkage, Madagaskar sauce og saute af sommeres rodfrugter
Dessert:
Chokoladekage, Vaniljeis og kirsbærsorbet i skøn symfoni med skovbær og citrus
Natmad:
3 slags Toast med skinke og ost, kebab og cowboytoast.
Prisen samlet for dette blev ca. 37000 kr.
Brylluppet bliver afholdt på et sted som er bygget til denne type begivenheder.
Gæsterne ankommer mellem 14-15 Brudeparret bliver viet i haven under en sort pavillon kl 15. Mens de nygifte får taget deres billeder og i de timer der går inden middagen er der små anretninger gæsterne kan spise og parret har fået leveret en bryllupskage
Parret har selv planlagt og sørget for at stedet er pyntet op og bordene er dækket.
Kl. 17.30 går gæsterne til bords og kl. 23.00 er de færdig med middagen og indslag.
Efter middagen har parret lavet fri bar og til denne har de lejet en sluch ice maskine.
Fra kl. 01.00 bliver der sat natmad ud, brudeparret forlod efterfølgende festen
Til denne begivenhed er der selv sørget for serveringspersonale.
Jeg ankommer til stedet kl. 10 og går derefter i gang med at færdigproduceret maden. Jeg får kikket på stedet og i samarbejde med de forskellige aktører, bl.a. fotograf, serveringspersonale, musiker, brudens mor, toastmaster og værterne, bliver der aftalt de sidste ting.
Jeg har medbragt en køkkenhjælper til at hjælpe i køkkenet med bl.a. anretning, da der er over 40 coveret og serveringspersonaet hjælper ikke i køkkenet. Køkkenhjælperen passer også opvasken, åbner vin, hjælper med praktiske ting osv. Men medhjælperen serverer ikke.
Når natmaden er serveret, køkkenet er rengjort og jeg har sagt farvel til de nygifte, forlader jeg og køkkenhjælperen festen kl. 01.30
I dette tilfælde bliver det en coveret pris på 509 kr. Da jeg har skulle bruge 4 dage på forberedelse og bruge en køkkenhjælp.
Menu til Karstens 50 årets fødselsdag
Forret:
Lille stjerneskud med alt det gode fisk, hertil 2 dressinger, hjembagt flutes og smør
Hovedret:
Helstegt pattegris med fløde gratineret kartofler, kartoffelkage, 2 sæsonsalater, 2 saucer og brød og smør
Dessert:
Islagkage med frisk frugt og chokolade sauce
Natmad:
Aspargssuppe med bacon og bondebrød
Prisen samlet for dette blev ca. 18000 kr.
Karsten vil gerne have en fest som ikke behøver at ligne alle andre og være alt for formel.
Karsten har lejet det lokale medborger hus. Til denne er der tilknytte et lille anretter køkken, med husholdnings ovn og komfur
Gæsterne ankommer mellem 17-17.30 og der bliver serveret velkomst.
Karten har selv planlagt og sørget for at stedet er pyntet op og bordene er dækket og hans kusine har valg at hjælpe med det praktiske under middagen.
Kl. 18.00 går gæsterne til bords og kl. 22.00 er de færdig med middagen og indslag.
Da Karsten, efter menuen var aftalt, har beslutte at de gerne have lidt sødt til kaffen er dette påskrevet regningen som mer´køb.
Efter middagen har Karsten hyret et band og der er dans og hygge til den lyse morgen.
Jeg ankommer til stedet kl. 12.30, tænder op i grillen og går derefter i gang med at færdiganrette maden. Jeg får kikket på stedet og i samarbejde med Karsten og konen og kusinen får vi de sidste ting på plads.
Forretten står allerede på border når gæsterne går ind. Jeg passer buffen og tranchere grisen. Desserten hjælper kusinen med at servere.
Da middagen er færdig, slukker og pakker jeg grillen. Gør anrette køkkenet rent. Gennemgår natmaden med kusinen og forlader stedet kl. 22.30
I dette tilfælde bliver det en coveret pris på 365 kr. pr couvert, I denne pris er det ink. kørsel, da afholdelsen er mindre ind 30 km fra Taulov.
Menu til Arnes pensions jubilæum
Buffe
Helbagt ørred med rejer, citron, maionese og kaviar
Udvalg af forskellige spanske og italianske pølser med 3 slags pesto
Rosastegt kalvesteg på ovnbagte urter
Bq marinert svinefilet
Kylling i kylling på ristet sommerkål
Små stegte kartofler
Flædekartofler
Tomat/melon salat med syltet rødløg
Kokos/anananas salt med sød chili
Citronkage med sød cremefraise
Oste udvalg med 3 oste og tilbehør
Prisen samlet for dette blev ca. 21000 kr.
Arne har inviteret til buffe hjemme hos ham selv.
Gæsterne ankommer kl. 12.30 og går til bord kl 13.
Arne har lavet et bord i midten af stuen hvor der kan være plads til madbuffen og så har han sat et telt op i haven med bænke og border
Jeg leverer og opsætter telt, bord og bænke dagen før.
På dagen ankommer jeg med maden kl 12.00 og snakker lidt med Arne og konne omkring maden og får hjulpet med at gøre buffen klar til maden, Når gæsterne er ankommet og skal til bords, har jeg sat maden op og jeg præsenterer maden for gæsterne. Alt er leveret på fade og i varmekasser. Jeg tager afsted fra Arne kl 13.15
Dagen efter afhenter jeg og tager telt ned og tager bord, bænke og fade med retur.
I dette tilfælde bliver det en coveret pris på 295 kr pr couvert for maden, I denne pris er det ink. kørsel og afhentning af fade osv dagen efter. Dette skyldes at Arne også har lejet telt og derved fået en anden levering og afhentingspris.
Menu til Lises konfirmation
Forret:
Fiske anretning med ristet, dampet og røget fisk, hertil frisk kogt krabs og aioli.
Hovedret:
Klassisk oksesteg med waldorfsalat, surt, flødesauce, kartofler og 1/2 æbler
Dessert:
Vaniljeis med overraskelse, frisk frugt, jordbær sauce og chokolade
Prisen samlet for dette blev ca 12000 kr
Lise og hendes famillie har selv stået for at pynte op og dække bord i hjemmet. (uden at der er sat bestik eller tallerkner på) Gæsterne og værterne ankommer fra kirken kl. 12 og efter en kort velkomsttale går de direkte til bords. Lise vil gerne have det blev lidt extra fin, så de vil gerne have jeg anretter maden på fine tallerkner, så dem har jeg selv medbragt og anrette på disse. Middagen er færdig kl 15.
Jeg har fået adgang til huset ca 1 time før gæsten kommer tilbage fra kirken og jeg får lagt bestik på borderne. Jeg gør det sidste af maden klar i deres private køkken. Når gæstene har sat sig til bords, præssenterer jeg maden og serverer denne. Når middagen er færdig pakker jeg mine ting sammen, gør køkkenet rent og forlader stedet kl. 15.45.
I dette tilfælde ender vi på en pris på 389 kr pr couvert for maden. Denne pris er udregnet ud fra at der har været et ønske om extra fin mad. Denne pris er ink at jeg stiller med tallerkner og bestik til begivenheden.
Menu til kjeld og hildas guldbryllup
Velkomstdrinks:
Kir med solbær
Forret:
Antipasta med udvalg af oliven, feta og fyldte spanske specialiteter
Hertil en riesling alsace fra 2019
Mellemret:
Limesorbet med champange
Hovedret:
Braiseret oksemørbrag med flamberet rodfrugter, stegte østerhatte, kartoffelkage og Madagaskar sauce
Hertil The Applicant Cabernet Sauvignon 2020
Dessert:
3 slags chokolade, som kage, is og mousse. Hertil syltet annanas, jordbær og skovbær
Hertil Vietti Moscato d'Asti
Prisen samlet for dette blev ca. 10000 kr
Kjeld og hilda har inviterer den nærmeste famille hjem til dem selv til en storslået middag hvor alle skal have en stor madoplevelse. Gæsterne er inviteret til kl 18.
Jeg ankommer hos dem kl 13, jeg går igang med at forberede maden og jeg går og dækker op med medbragte glas, tallerrner og bestik. Når gæsterne ankommer servere jeg velkomsten og de går derefter til bords. Jeg fortæller lidt om hver ret ved servering og sørger for at alle gæsterne får det vin og andet de ønsker at drikke. Når kl. er 23.00 forlader jeg igen stedet, efter jeg har tømt border efter middagen og jeg har servert kaffe og petti fours for gæsterne.
I dette tilfælde ender vi på en pris på 330 kr pr couvert for maden ink. tallerner, glas og bestik og en vinmenu til 225 pr couvert. Udover maden betaler disse gæster også 2500 kr i dagsløn for at jeg sørger for deres aften og hjælper med at klargøre og hjælpe med afviklingen. Her er prisen ink. transport.
Jeg har planlagt og været med til at gennemføre mange forskellige typer events, mange med over 1000 deltager. Jeg har leveret mad og lavet store bryllupper, haft ansvaret for catering til både store koncerter og festivaler. Lavet over 100 arrangementer igennem min karriere og er altid klar med en hjælpende hånd og med at stille min erfaring til rådighed
Ligeledes har jeg igennem mange år opbygget et større lager af udstyr, specifikt med udgangspunkt i events, så skulle det være udstyr til dette du mangler, så kontakt mig for mere info.
Leje af kun udstyr:
Catering:
Backstages og Frivillig pleje:
Madbod (Jeres salg):
Madbod (Mit salg):
Leje af mandskab:
Konsulent:
Levering:
Fra 125,- pr døgn
Fra 152,- pr. couvert
Fra 69,- pr. couvert
Kontakt for pris og aftale
Kontakt for pris og aftale
Fra 240,- pr. påbegyndt time
Kontakt for nærmere aftale
Fra 5,- pr. kilometer.
Vikar job som kok:
Restaurations konsulent:
Selskabsservering:
Konsulet opgaver
Fra 255,- i timen
Kontakt for nærmere aftale
Fra 185,- pr. påbegyndt time
Kontakt for nærmere aftale
Med 25 års erfaring i alt fra kantiner, offentlige opholdssteder og bofællesskaber, restauranter og hoteller er jeg meget fleksibel i køkkener og på gulvet. Så mangler din virksomhed en vikar, så kontakt mig. Står du som virksomheds ejer og mangler sparring omkring foretningen, så står jeg også til rådighed med mange års erfaring i ledelse og drift.